Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Só-liszt gyurma

2009.11.26

Egy bögre só, egy bögre liszt és kevesebb, mint egy bögre víz. Összegyúrjuk, kinyújtjuk és már lehet is szaggatni a karácsonyi díszeket (karácsonyfa, csillag, harang, maci, szivecske, angyalka). Arra figyeljünk, hogy egy gyufával csinájunk rá egy kis lyukat, az lesz majd az akasztó. Tegyük rá a formákat egy tálcára és pár napig hagyjuk megszáradni. (radiátoron hamarabb szárad) Ha már kemény, fessük ki, tegyünk bele cérnát és már kész is a karácsonyfadísz! Én venni fogok fenyőgirlandot, feldíszítem vele a szobám és arra akasztom fel a díszeket. Így a szobámba is karácsony lesz !

Tipp: Intersparba vettem mikláscsizmát, amin mikulás és hóember van, nagyon aranyos és csak 399Ft volt!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.